Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyümölcsjósda

Alma
Extravagáns, lobbanékony és szókimondó vagy. Gyakran viszont túl megfontolatlan természet jellemez. Nem vagy túl sikeres a saját dolgaid megszervezésében, de kiváló vezető vagy. Általában gyorsan tudsz döntést hozni.
Majd szétfeszít a pozitív enegria, imádod az életet, az utazást. Partnereddel elbűvölő és figyelmes vagy még akkor is, ha éppen nem úgy alakulnak a dolgok körülötted, ahogy azt szeretnéd.

 Ananász
Gyorsan döntesz, és még gyorsabban cselekszel. Bátran nézel az új kihívások elébe, s ez az, ami előnybe hoz Téged másokkal szemben. Kimagasló szervezési képességgel rendelkezel, és bármekkora legyen is a feladat nagysága, az soha nem riaszt el a munkától. Szerinted csak magadra számíthatsz, s ritkán kérsz segítséget.
Őszinteség és becsületesség jellemez másokkal szemben. Ugyan nem kötsz könnyen barátságot, ám ha mégis, akkor az egy életre szól. Ritkán kezdeményezel és teszel romantikus ajánlatot másoknak, inkább te vagy az, akit meg kell hódítani.
A partneredet ugyan elbűvölik ragyogó tulajdonságaid, mégis gyakran csalódott, hogy nem tudod kimutatni a szereteted iránta.

 Banán

A banán szerelmese szerető, kedves és melegszívű. Gyakran szenvedsz önbizalomhiányban, és inkább visszahúzódó természet jellemez. A kívülállók gyakran kihasználják kedves természetedet és az adott helyzetből adódó sérülékenységedet.
A partneredet minden szempontból isteníted: a szellemi képességeiért ugyanúgy, mint a szépségéért és fizikumáért. Kedves természetedből adódóan a párkapcsolataid mindig nyugodtak és harmonikusak.

 Cseresznye

Az élet bizony nem mindig kegyes hozzád. Gyakran éled meg a végleteket: egyszer fent, egyszer lent. Különösen igaz ez a munkában, sokszor megesik veled, csak a végén látod meg azt, hogy aprópénzért dolgoztál, ahelyett, hogy rendesen megfizettek volna.
Nagy a képzelőerőd, és sokszor csinálsz olyasmit, amiben kiélheted az alkotásvágyadat. Nagyon őszinte és lojális partner vagy, de nehezen tudod kimutatni az érzelmeidet.
A házad a várad, és semmit sem szeretsz jobban, mint azt, amikor a közeli családod és a szeretett partner vesz körül.

 Görögdinnye

Konzervatív és szerény a természeted, néha hajlamos vagy a túlérzékenységre. Megfontolt vagy, s nem lehet Téged semmibe könnyen belerángatni. Ambiciózus vagy, és ügyes minden precizitást vagy számokban való jártasságban. Könnyen találsz hibát másokban.
Amikor partnert választasz, a szellemi képességeket sokkal többre tartod, mint a küllemet vagy a szenvedélyt. Visszahúzódó természeted miatt sokszor kényelmetlenül érzed magad, ha ki kell mutatnod az érzelmeidet.

 Körte
Amikor komolyan odafigyelsz valamire, azt sikeresen végig is viszed. Azonban gyakran hajlamos vagy a felszínességre. Nagy akaraterőddel lelkesen kezdesz neki a feladataidnak, de kitartóerőd hiányában ezt nehezen tudod befejezni.  Szükségét érzed annak, hogy szinte azonnal meglásd a munkád eredményét. Szereted a szellemi kihívást, és élvezed a komoly, hosszú beszélgetéseket. Nyugtalanság és túlfeszítettség jellemez, könnyen lázba lehet hozni.
Rendkívül nyitott vagy, nagyon könnyen kötsz barátságot bárkivel. A barátság ápolása, megtartása azonban már nem olyan egyszerű számodra.

 Meggy

Kifejezetten komoly, megfontolt és a végletekig megbízható ember vagy. Szereted a társaságot, de azt már megválogatod, hogy kinek a társaságát választod. Hajlasz a makacsságra, de ez nem azt jelenti, hogy keményfejű lennél. Gyors és éles eszű emberként mindig biztos a helyed magasabb poziciókban.
Olyan partnerre van szükséged, aki eszes, és bármennyire fontos számodra a szenvedély, azért az önmagában még nem elég.

 Őszibarack
Mint egy igazi barack, hamvas és édes vagy. Imádod a csillogást, pompát, fényűzést. Nyíltságod és őszinteséged csak fokozza a belőled sugárzó - egyébként sem csekély - vonzerőt.
Gyorsan megbocsájtasz, hamar elfelejted a kellemetlen dolgokat. Független és ambiciózus természet jellemez, mindez roppant sikeressé tesz. Te vagy az ideális szerető, tűzzel teli és szenvedélyes, ugyanakkor őszinte és hűséges - azonban valahogy nem szereted mindezt mások előtt kimutatni.
Barátaid ritka kincsként tartanak számon, és te is nagyra értékeled őket.


 Narancs

Ha a narancsot választottad kedvenc gyümölcsödnek, akkor hatalmas türelmed, kitartásod és akaraterőd van. Szeretsz lassan, de nagyon alaposan dolgozni, és még a kemény munka kilátása sem tud elrettenteni attól, hogy a magad módján végezd el a feladatod.
Hajlamos vagy arra, hogy félénk légy, bizonyos helyzetekben túlságosan is visszahúzódó vagy. Barátaid gyakran fordulnak hozzád tanácsért, őszintének és megbízhatónak tartanak. A narancsot kedvelő személyekben igen erős a művészi hajlam.
Partneredet nagy alapossággal és átgondoltan választod meg. Viszont ha rátaláltál, teljes szívedből szereted. Sosem mész bele egy kapcsolatba kíváncsiságból vagy kalandvágyból.
A konfliktushelyzeteket baráti és partnerkapcsolataidban is minden áron elkerülöd.

 Sárgadinnye
Bátor vagy, a félelmet hírből sem ismered. Bármit, amit az élet hoz, a magad javára tudsz fordítani. Mindemellett megfontolt vagy, és alaposan mérlegelsz, mielőtt cselekednél.
Jó humorérzéked és a vele együttjáró nagyvonalú természeted a legtöbb ember számára kellemes társasággá tesz. Munkában egy igazi "megszerzem magamnak azt, amire szükségem van" típus vagy, és fantasztikus érzéked van ahhoz, hogy a megfelelő pillanatban a megfelelő helyen legyél.
Szeretsz új emberekkel találkozni és új helyeket felfedezni. A humorérzéked az, amire leginkább felfigyelnek a másik nem tagjai - egyszerűen ellenállhatatlan!